enmk

Аперитив Бар

Аперитив барот во Хотел Силекс е идеално место за средби нудејќи Ви голем избор на локални и интернационални алкохолни и безалкохолни пијалоци, коки и вкусно приготвена ужина.

Галерија

360° панорамски поглед