enmk

Соби

Нашите соби заедно со единствената околина се поврзуваат со Вас, овозможувајќи Ви комфорт и удобност. Вие ќе се чувствувате како дома и апсолутно најдобро.

Галерија

Карактеристики на собата

Бања
Тераса
LCD Телевизор
Фен
Бесплатен WI-FI
Кабелски телевизиски канали
Интернационална директна телефонска линија
Клима уред
Мини бар
Собна услуга
Нарачано будење