Контакт

Нас.Св.Стефан , Охрид , Р.Македонија
Тел.++389 46 277 300
Факс : ++ 389 46 277 304
info@hotelsileks.mk
www.hotelsileks.mk

Контактирајте не преку Email

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака