Конференциски сали

Со исклучителни банкет и бизнис простории и беспрекорна услуга, ние со нетрпение очекуваме да ги организираме Вашите состаноци во некоја од нашите 4 конференциски сали со вкупен капацитет од 30-200 седишта. Подршката на персоналот од секторот за конференции на Хотел Силекс е секогаш подготвена брзо да одговори на секое Ваше барање.

360° панорамски поглед