Апартмани

Големина: 35²
Капацитет: 5
Кревет: Француски лежај
Карактеристики: LCD, WI-FI...

Апартманите се составени од спална соба и дневна соба за дополнителен релаксиран одмор. Големата и просторна тераса ке ви овозможи поглед на Охридското езеро од кој ке Ви се одземе здивот.

Дополнително дневната соба може да се адаптира како уште една спална соба за престој на 2 лица.

Кујна Дневна Спална Бања Тераса LCD Телевизор Фен Бесплатен WI-FI Кабелски телевизиски канали Интернационална директна телефонска линија Клима уред Мини бар Собна услуга Нарачано будење