Семинари

Конференциски сали

Со исклучителни банкет и бизнис простории и беспрекорна услуга, ние со нетрпение очекуваме да ги организираме Вашите состаноци во некоја од нашите 4 конференциски сали со вкупен капацитет од 30-200 седишта. Подршката на персоналот од секторот за конференции на Хотел Силекс е секогаш подготвена брзо да одговори на секое Ваше барање.
За успешна реализација на вашиот семинар или конгрес хотелот нуди целосна техничка подршка и можност за користње на: LCD проектор, платно, Flip chart, WI-FI скенер, принтер

П-форма: 50 особи

Квадрат: 65 особи

Театар: 200 особи

Училница: 150 особи

Кафе пауза

Опуштете се по напорната работна сесија и поврзете се со вашите колеги. Истото направете го во локациите наменети за кафе пауза како базенот, аперитив барот и лобито на хотелот.