Ресторан

Крем сала

Вкусете ги нашите национални и интернационални специјалитети приготвени од врвни мајстори во прекрасен амбиент.

Аперитив Бар

Аперитив барот во Хотел Силекс е идеално место за средби нудејќи Ви голем избор на локални и интернационални алкохолни и безалкохолни пијалоци, како и вкусно приготвена ужина.

Летна тераса

Летната тераса е идеално место за да се поминат жешките летни денови со освежителен коктел а во подоцните часови вкусувајќи некој од прекрасните традиционални специјалитети од нашето мени.

Свадби и свечености

Вие сакате незаборавна и единствена венчавка што ќе ви остави илјадници спомени… Нашиот сектор за венчавки ќе ви помогне да Ви се оствари сонот!.