Соби

Големина: 20²
Капацитет: 2
Кревет: Единечен/Француски лежај
Карактеристики: LCD, WI-FI...

Нашите соби заедно со единствената околина се поврзуваат со Вас, овозможувајќи Ви комфорт и удобност. Вие ќе се чувствувате како дома и апсолутно најдобро.

Бања Тераса LCD Телевизор Фен Бесплатен WI-FI Кабелски телевизиски канали Интернационална директна телефонска линија Клима уред Мини бар Собна услуга Нарачано будење