Добредојдовте во Хотел Силекс

Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св.Стефан, оддалечен 4км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид – Св.Наум и 10км од аеродромот Св.Апостол Павле.

Хотел Силекс се простира на самиот брег на Охридското Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на боровата шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирот Св.Стефан на надморска висина од 720 м.

Ваквата локација е одлична можност за соединување на планинскиот и езерскиот туризам.

Удобни соби

Ресторан

Семинари

Бар

Базен

Сауна

Сместување

Соби

Бања Мини бар Тераса LCD Телевизор Бесплатен WI-FI

Апартмани

Кујна Дневна Спална Нарачано будење Собна услуга

Претседателски Апартман

Две спални соби Кујна Дневна Тераса Собна услуга